Bijeenkomst Netwerk Omgevingspsychologie

 

 

Dinsdag 2 oktober, 18:00 – 21:00u Lezing & Excursie ‘Prettige Plekken. Kyra Kuitert (adviseur openbare ruimte) en Rosemarie Maas (planoloog) leiden ons langs prettige en minder prettige plekken in Amsterdam Noord (te voet). Vanuit de gedachte dat alles met alles verbonden is, zijn de auteurs steeds weer gefascineerd door de relatie tussen mens en omgeving. Zij schreven het boek “Prettige plekken” – Handboek voor mens & openbare ruimte (https://lnkd.in/dRt42Nf) Dit alles vindt plaats in en rond Café restaurant De Pont (Buiksloterweg 3-5, A’dam Noord). Mede-eigenaar Marieke Oomen draagt ook haar steentje bij aan stedelijke, prettige plekken. Zij vertelt die avond over haar initiatieven rond Café De Pont en de Tolhuistuin. RSVP via fionadevos@studiodvo.com